Inovativni proizvod CityTop® šaht poklopac za kanalizaciona okna po sistemu Bituplan® koji se ne postavlja direktno na konstrukciju okna, nego se površinski ugrađuje u nosivi sloj kolovoza valjanjem ili utiskivanjem (vibro pločama). Fokus novog tehničkog koncepta je sigurnost, težina i jednostavno rukovanje. Sve to integrisano je u novu liniju poklopaca razvijenih u ACO-u.

ACO CityTop Bituplan šaht poklopac

Šaht poklopac se ne postavlja direktno na konstrukciju okna, nego se površinski ugrađuje u nosivi sloj kolovoza valjanjem ili utiskivanjem (vibro pločama) u nivou kolovoza. Time se osigurava apsolutna površinski povezana ugradnja bez dodatnih radova. Na putu više ne postoji razlika u nivou, koja je uzrok buke pri prolasku vozila. Dodatna prednost: nema pojave udarnog opterećenja na poklopac kanalizacionog okna i prenosa sile na konstrukciju okna.

Okviri poklopca kanalizacionog okna mogu se koristiti za montažne visine od 170 do 230 mm. Standardno ugrađeni poklopci kanalizacijskog okna montažne visine okvira 170 mm mogu se zameniti bez izmene konstrukcije okna.

ACO_Bituplan_šaht_poklopci_brošurapdf
ACO CityTop Bituplanpdfdwg
ACO_CityTop_Bituplan_f800doc
ACO_CityTop_Bituplan_f600_MK1doc
ACO_CityTop_Bituplan_f800doc
ACO CityTop Bituplan Uputstvo za ugradnjupdf
ACO_City_Top_Bituplan_Atest IMS saht poklopac Bituplan 210313pdf
ACO_City_Top_Bituplan_Sertifikat ISO 9001pdf
ACO_City_Top_Bituplan_Sertifikat ISO 14001pdf
ACO_City_Top_Bituplan_works_test_certificate_CityTop P Bituplanpdf
TOP