Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.


ACO Inox Box kanali za kuhinje


Specijalizovan sajt za odvodnjavanje u komercijalnim kuhinjama:

ACO KitchenDrainage

ACO Inox Box kanal - standardni rub

ACO Inox Box kanal - Produženi rub za plitku hidroizolaciju


ACO Inox Box kanal - Vinilni rub


6096

ACO. creating the future of drainage.

ACO je globalni lider u rešenjima za odvodnjavanje. Mi smo posvećeni budućim zahtevima tržišta i rastućim industrijskim standardima. U sektoru hrane, ACO se bavi promenama u prehrambenoj industriji i rastućom važnosti higijene i higijenskog dizajna.

Naša rešenja dotiču dva najveća zahteva u industriji hrane: smanjuju rizik od kontaminacije hrane i optimizuju troškove čišćenja. Mi primenjujemo principe higijenskog dizajna koji su uobičajeno rezervisani za opremu u kontaktu sa hranom jer verujemo da su higijenske karakteristike ključne.

Mi to zovemo HygieneFirst filozofija.

ACO stvara rešenja koja su finansijski pristupačna ali apsolutno bez kompromisa kada je sigurnost hrane u pitanju. Sistemi odvodnjavanja su naročito važni kad je u pitanju prisustvo listerije i mogu biti izvor kontaminacije hrane. Odvodnjavanje se obično ne smatra presudno važnim segmentom u prehrambenoj industriji. Međutim, loše projektovanje odvodnjavanja dovodi do skupog čišćenja i održavanja a u najgorem slučaju dovodi do kontaminacije hrane.

Kompetentnost u proizvodnji

Sva naša znanja i stručnost u oblasti higijene i odvodnjavanja su prisutni u dizajnu proizvoda koji oživljavaju u našim namenski građenim proizvodnim centrima. ACO koristi napredne tehnologije kako bi osigurao da do klijenata stignu proizvodi najboljeg kvaliteta. Nerđajući čelik seseče na laserskoj CNC mašini. Zaobljeni unutrašnji uglovi veći od 3mm se izrađuju dubokim izvlačenjem. Zavarivanje se vrši uz pomoć automatizovanih robota za zavarivanje.

Sa više od 30 godina iskustva u proizvodnji nerđajućeg čelika, ACO konstantno usvaja nove tehnologije i procese koji podržavaju našu HygieneFirst filozofiju i ispunjavanju najviše higijenske zahteve.

Partnerstvo

ACO ima aktivnu ulogu u profesionalnoj zajednici prehrambene industrije. ACO je član EHEDG organizacije (Evropska grupa za higijenski inženjering i dizajn) gde pomaže u definisanju budućih smernica u higijenskom odvodnjavanju. Takođe smo član FCSI (Konsultanti u internacionalnom udruženju prehrambene industrije) gde pomažemo u edukovanju konsultanata za prehrambenu industriju, kroz CPD program.

Više podataka i video prezentacija naše filozofije na:

HygieneFirst

ACO Industrial Drainage cataloguepdf
Tehnički crteži ACO Inox Box kanali za kuhinje FHDLink e-Service
ACO Inox slivnici i Box kanali za kuhinje uputstvo za ugradnjupdf
ACO završna obrada Inox slivnika i kanalapdf
ACO čišćenje Inox slivnika i kanalapdf

ACO Inox HygieneFirst

ACO Inox HygieneFirst

ACO Inox Food Safety

ACO Inox Food Safety

ACO Inox Hygienic design principles

ACO Inox Hygienic design principles

Istraživanje o čišćenju kanala ACO higijenskog dizajna

Istraživanje o čišćenju kanala ACO higijenskog dizajna

Ugradnja ACO Inox Box kanala u poliuretansku cementnu košuljicu

Ugradnja ACO Inox Box kanala u poliuretansku cementnu košuljicu

Ugradnja ACO Inox Box kanala u pod sa pločicama kao završnim slojem

Ugradnja ACO Inox Box kanala u pod sa pločicama kao završnim slojem