ACO SPORT nudi specifična rešenja i proizvode za sportske objekte, stadione i arene. Ovi sistemi su razvijeni da pruže maksimalnu funkcionalnost atletskih objekata bez narušavanja performansi atletičara i igrača. Bogata paleta ACO Sport rešenja zadovoljava zahteve svih atletskih arena - od školskih igrališta do Olimpijskih stadiona.

ACO Sport

System 1000

Linijsko odvodnjavanje uz atletsku stazu u ravnim ili elementima u radijusu 36,5 m. Kanali sa rubovima jednake visine, ili jednim rubom povišenim 40 mm. Kompletan sistem sa sabirnim oknima.

System 1500

Linijsko odvodnjavanje sa šlic otvorom uz atletsku stazu u ravnim ili elementima u radijusu 36,5 m. Kompletan sistem sa sabirnim oknima. Na kanale se nanosi sintetička obloga za atletske staze.

System 6000

Linijski kanali sa pokrivnim rešetkama i sabirnim oknima ili ivičnjak sa integriranim sistemom za umetanje trave.

System 7000 - elastični rubnjak

Polimerbetonski ivičnjak sa zaštitnom pokrivnom oblogom od sintetičkog materijala za označavanje trkačih staza i područja za različite sportske aktivnosti.

System 7000 - peskolovi

Polimerbetonske kadice sa perforiranom gumenom pokrivnom rešetkom za okvir doskočišta za skokove u dalj.

Sistem 8000

Servisni polimerbetonski šaht za kablove ili vodovodne cevi.

Sabirna okna

Izlivne jedinice za čišćenje i pristup kanalima, sa PVC korpom za krupne nečistoče i horizontalnim izlivom. Dostupni za sisteme 1000, 1500 i 6000.

Pokrivna ploča

ACO Sport sistemi 1000 i 1500 mogu se pokriti sa plastičnom pokrivnom pločom. Kod sistema 1500 ploča se može ukloniti nakon atletskog događaja kako bi podloga ostala ravna za druge sportske aktivnosti.

Područja primene:
  • Atletske staze
  • Teniska igrališta
  • Fudbalska igrališta
  • Odvodnjavanje tribina

ACO Referentni objekti - FSS Kuća fudbala - ACO Sport

TOP