Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO. we care for water

ACO iskustvo

Faktor u kome se ogleda snaga ACO kompanije je komunikacija u okviru koje se neguje povezivanje kreativnosti, znanja i iskustva na globalnom nivou. Ta iskustva delimo sa partnerima sa kojima učestvujemo u realizaciji najrazličitijih građevinskih projekata kao što su aerodromi, luke i pristaništa, logistički i distributivni centri, šoping centri, hoteli, poslovni i privatni objekti, u kojima ACO proizvodi čine neizostavni deo i doprinose funkcionalnoj i estetskoj dimenziji objekta.

ACO i umetnost

Kreativni učinak je bolji u kreativnom okruženju. Zbog toga je umetnost čvrsta korporativna kultura u ACO-u.

Jedno od najvećih godišnjih dešavanja u umetnosti je NordArt. Hans-Julius Ahlman, upravnik ACO Grupe, pokrenuo je događaj 1999. godine. Danas je NordArt najveća izložba savremene umetnosti u Severnoj Evropi.

ACO i održivost

ACO proizvodni sistemi značajno doprinose zaštiti životne sredine, stvaraju i održavaju infrastrukture i sigurnost u industriji, trgovini, transportu i mnogim drugim područjima.

ACO investira u razvoj sistema za odvodnjavanje koji može da upravlja i odvede velike količine vode.

Footer

O ACO

ACO Grupa jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata. Više...

ACO u svetu

ACO je prisutan u više od 40 zemalja, sa ukupno 30 proizvodnih centara na 4 kontinenta. Više...

Kontakti

ACO građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci
t: 022/811 580 | e: aco@aco.rs

Pronađi distributera

TOP