Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO razume ključnu ulogu koju odvodnjavanje ima za higijensku efikasnost. Naši sistemi odvodnjavanja pružaju najviši standard higijene kako bi se sprečila kontaminacija bakterijama. ACO proizvodi higijenskog dizajna primenjuju standarde za površine u kontaktu sa hranom prema SRPS EN 1672 i EN ISO 14159. Naša HygieneFirst filozofija predstavlja naše opredeljenje za isporuku proizvoda koji pružaju vrhunsku higijensku efikasnost. Mi dizajniramo inteligentna rešenja odvodnjavanja koji smanjuju operativne troškove bez kompromisa u pogledu sigurnosti hrane.

ACO Pipe cevi

Karakteristike:
  • Za gravitacijsko, vakuum ili odvodnjavanje pod pritiskom prema SRPS EN 112
  • Dostupno u kvalitetu nerđajućeg čelika AISI 304 AISI 316L
  • Testirano i odobreno za pritisak do 0,7 bara ili do 2,0 bara sa dodatnom gumom prema SRPS EN 1124
  • Pikopasivizirana površina za bolju zaštitu od agresivnih medija
  • Nizak koeficijent istezanja obezbeđuje sigurnost i vodonepropusnost spoja cevi
  • Izuzetno niska hrapavost materijala osigurava vrlo odlične karakteristike protoka
  • Visoka stabilnost i trajnost, kao i mala težina

6 prednosti korišćenja

ACO Pipe - cevi za odvodnjavanje

Cevi su najčešće skrivene u zidovima ili ispod poda što neretko otežava njihov popravak, stoga se funkcionalnost celog sistema mora osigurati za čitavu deceniju. Nakon ugradnje moraju biti sposobne da odgovore na brojne operacijske izazove.

ACO cevi prednosti slika

1. ACO Pipe je moguće čistiti pomoću vruće vode pod visokim pritiskom, zahvaljujući značajno manjem koeficijentu istezanja nerđajućeg čelika u odnosu na plastiku.

ACO cevi prednosti slika

2. Prilikom horizontalne gradnje na suspenziju, ACO Pipe se ne savija pod gravitacijom, pa je moguće izvesti duže linije bez potpore.

ACO cevi prednosti slika

3. ACO Pipe cevi su otporne na požar što im omogućuje prolazak kroz zidove bez potrebe ugradnje dodatnih spojnica ili protivpožarnih obujmica za sprečavanje širenja požara u susedne prostorije.

ACO cevi prednosti slika

4. Iako su nerđajuće cevi neprobojne za glodare, ACO Pipe sistem uključuje i prepreku za pacove, dodatni element koji sprečava glodare da ulaze dalje u sistem odvodnjavanja ukoliko su već dobili pristup u cevovod.

ACO cevi prednosti slika

5. ACO Pipe od nerđajućeg čelika mogu izdržati udarce koji bi bili pogubni za plastične ili liveno gvozdene cevi. ACO cev se može saviti bez pucanja, što je čini idealnim rešenjem za površine sa učestalim prometom.

ACO cevi prednosti slika

6. ACO Pipe su jednostavne za ugradnju. Lagane i dugotrajne, idealno su rešenje za projekte gde se traže kratki rokovi izvođenja.

ACO cevi prednosti slika
ACO Industrial Drainage cataloguepdf
ACO Pipe systemsLink e-Service

Ugradnja ACO Inox cevi ispod plafona

Ugradnja ACO Inox cevi ispod plafona

Ugradnja ACO Inox cevi u zemlju

Ugradnja ACO Inox cevi u zemlju