ACO razume ključnu ulogu koju odvodnjavanje ima za higijensku efikasnost. Naši sistemi odvodnjavanja pružaju najviši standard higijene kako bi se sprečila kontaminacija bakterijama. ACO proizvodi higijenskog dizajna primenjuju standarde za površine u kontaktu sa hranom prema SRPS EN 1672 i EN ISO 14159. Naša HygieneFirst filozofija predstavlja naše opredeljenje za isporuku proizvoda koji pružaju vrhunsku higijensku efikasnost. Mi dizajniramo inteligentna rešenja odvodnjavanja koji smanjuju operativne troškove bez kompromisa u pogledu sigurnosti hrane.

ACO Pipe cevi

Karakteristike:
  • Za gravitacijsko, vakuum ili odvodnjavanje pod pritiskom prema SRPS EN 112
  • Dostupno u kvalitetu nerđajućeg čelika AISI 304 AISI 316L
  • Testirano i odobreno za pritisak do 0,7 bara ili do 2,0 bara sa dodatnom gumom prema SRPS EN 1124
  • Pikopasivizirana površina za bolju zaštitu od agresivnih medija
  • Nizak koeficijent istezanja obezbeđuje sigurnost i vodonepropusnost spoja cevi
  • Izuzetno niska hrapavost materijala osigurava vrlo odlične karakteristike protoka
  • Visoka stabilnost i trajnost, kao i mala težina
1. ACO Pipe je moguće čistiti pomoću vruće vode pod visokim pritiskom, zahvaljujući značajno manjem koeficijentu istezanja nerđajućeg čelika u odnosu na plastiku. Cevi od nerđajućeg čelika su takođe fleksibilnije od liveno gvozdenih cevi.2. Prilikom horizontalne gradnje na suspenziju, ACO Pipe se ne savija pod gravitacijom, pa je moguće izvesti duže linije bez potpore.


3. ACO Pipe cevi su otporne na požar što im omogućuje prolazak kroz zidove bez potrebe ugradnje dodatnih spojnica ili protivpožarnih obujmica za sprečavanje širenja požara u susedne prostorije.
4. Iako su nerđajuće cevi neprobojne za glodare, ACO Pipe sistem uključuje i prepreku za pacove, dodatni element koji sprečava glodare da ulaze dalje u sistem odvodnjavanja ukoliko su već dobili pristup u cevovod.5. ACO Pipe od nerđajućeg čelika mogu izdržati udarce koji bi bili pogubni za plastične ili liveno gvozdene cevi. ACO cev se može saviti bez pucanja, što je čini idealnim rešenjem za površine sa učestalim prometom.6. I finalno, ACO Pipe su jednostavne za ugradnju. Lagane i dugotrajne, idealno su rešenje za projekte gde se traže kratki rokovi izvođenja.


ACO Industrial Drainage cataloguepdf
ACO Pipe systemsLink e-Service
TOP