Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO CityTop šaht poklopci nude optimalna rešenja za probleme poznate iz prakse, kao što su težina, rukovanje, habanje i spojevi sa malterom. Sa sofisticiranim karakteristikama proizvoda kao što su mala težina poklopaca i rešetki, zaključavanje bez održavanja, umetci u ramu za umanjenje buke, vizuelno privlačan dizajn površina, nudimo proizvode najvišeg standarda.

Operativna sigurnost, izdržljivost i efikasnost su suštinski zahtevi za saobraćajnu infrastrukturu budućnosti. Program CityTop je ekonomičan u planiranju i ugradnji i primer u kvalitetu, a takođe u skladu sa zahtevima standarda SRPS EN 124.

ACO CityTop šaht poklopci

Karakteristike:
  • Bez buke uz pomoć PEWEPREN uložaka u ramu
  • Dostupan za kupovinu i jednostavan za korišćenje, zahvaljujući poklopcu sa bezvijčanom bravom bez održavanja, od plastike otporne na habanje
  • Šaht poklopac u skladu sa SRPS EN 124
  • Poklopac i okvir od nodularnog livenog gvožđa EN-GJS ili opciono sa ramom u kombinaciji sa betonom BEGU

Ram tip Fix

Ugrađuje se direktno na konstrukciju šahte i predstavlja bestseler u oblasti izgradnje puteva. Otvori u flanši rama pružaju mogućnost učvršćivanja za konstrukciju šahta u toku ugradnje. Ram sa flanšom tip Fix je optimalno rešenje za različite zahteve u sektoru infrastrukture.

Ram tip Lift (BEGU)

Kombinacija livenog gvožđa i betona već duže vreme je dokazano rešenje u oblasti standardnih instalacija šaht poklopaca. Beton koji se koristi za konstrukciju rama odgovara najvišim zahtevima i uslovima izloženosti mrazu i solima za odleđivanje.

Osiguravanje poklopca od pomeranja u ramu

ACO osigurava poklopac od pomeranja u ramu usled saobraćajnog opterećenja, u zavisnosti od materijala poklopca. Poklopci od nodularnog livenog gvožđa su osigurani protiv pomeranja u ramu uz pomoć specijalnog zaključavanja izvedenog od poliuretana izuzetno otpornog na habanje.

ACO šaht poklopci od livenog gvožđapdf
ACO CityTop Fixpdfdwg
ACO CityTop LIFTpdfdwg
ACO CityTop LIFT kvadratni rampdfdwg
ACO CityTop Lift resetka fi600pdfdwg
ACO CityTop S FullRpdfdwg
ACO CityTop S MK175pdfdwg
ACO CityTop Lift i Fix Atest IMS saht poklopac 2017pdf
ACO CityTop Lift i Fix Atest IMS saht poklopac 1204321pdf
ACO CityTop Lift i Fix Sertifikat ISO 9001pdf
ACO CityTop Lift i Fix Sertifikat ISO 14001pdf
ACO CityTop Lift i Fix works_test_certificate_CityTop S Fix75-100 2017-06pdf
ACO City Top Lift i Fix uputstvo za ugradnjupdf