Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Sistemi odvodnjavanja postaju sve više i više značajni i u privatnim prostorima, a ACO Easyline pruža rešenje za svaku situaciju i zahtev. Ovaj inovativni kanal je pogodan za odvodnjavanje površina kao što su terase, balkoni, dvorišta, garaže, stambeni objekti... ACO Easyline se, zahvaljujući raznovrsnim rešetkama, savršeno uklapa u estetiku okruženja

ACO Easyline - plastični kanali sledeće generacije

ACO Easyline

ACO Easyline je nova linija plastičnih kanala za odvodnjavanje sa rešetkama. To je jednostavan sistem koji ima sve osobine neophodne za sigurnu i efikasnu odvodnju. Glavne karakteristike koje ACO Easyline čine jedinstvenim su: glatka i vodootporna površina, laganost, posebna kompaktna geometrija, kao i garantovane performanse za klase opterećenja A15 i B125.

Asortiman ACO Easyline proizvoda obuhvata kanale u 2 visine: 50mm i 90mm, kako bi zadovoljili različite potrebe aplikacije. Ovaj izbor čini ACO Easyline sistem veoma raznovrsnim i prilagodljivim širokom spektru zahteva.

ACO Easyline se lako i jednostavno ugrađuje i stavlja u funkciju, bez potrebe za specijalnom profesionalnom opremom. Ovo čini proizvod dostupan svima.

Rešetke se pričvršćuju za kanal koristeći mehanički sistem sa kukama, eliminišući potrebu za šrafovima, maticama i drugim specijalizovanim alatima. Ova inovacija u velikoj meri pojednostavljuje tradicionalne metode pričvršćivanja.

Svi ACO Easyline proizvodi imaju CE oznaku, što garantuje usklađenost sa zahtevima evropskog referentnog standarda EN1433. Da bi se obezbedile deklarisane i očekivane performanse tokom celog radnog veka, ceo proces proizvodnje je podvrgnut strogim kontrolama kvaliteta koje prevazilaze minimalne zahteve utvrđene zakonom, kako bi se zaštitio i garantovao kvalitet proizvoda.

Ovaj inovativni kanal je pogodan za odvodnjavanje površina kao što su terase i balkoni, gde je visina ugradnje ograničena. Ovo je moguće zahvaljujući maloj visini i novim tehničkim detaljima - bočnim konekcijama koje čine ovaj kanal lagan za ugradnju.

ACO Easyline H50

Među svojim najznačajnijim karakteristikama, ACO Easyline H50 kanal ima izuzetno nisku visinu (50 mm građevinske visine), i s pravom se svrstava u niskoprofilne sisteme za odvodnjavanje. Dizajniran je za aplikacije sa lakšim opterećenjima i omogućava efikasno odvodnjavanje čak i u oblastima sa skučenim prostorima i ograničenim visinama. To ga čini posebno pogodnim za ugradnju na postojeće podove, balkone i terase.

Uprkos maloj visini, ACO Easyline H50 nudi izvanredne performanse u pogledu kapaciteta odvodnjavanja. U stanju je da efikasno upravlja protokom vode, sprečavajući poplave i nakupljanje neželjenih tečnosti. Štaviše, sistem zadržava sve karakteristike kvaliteta i pouzdanosti koje izdvajaju ACO proizvode. Napravljen je od jakih i izdržljivih materijala, koji obezbeđuju dug radni vek bez ugrožavanja efikasnosti i integriteta sistema.

Područja primene:
 • Terase
 • Balkoni
 • Bašte
 • Odvodnjavanje fasada
 • Stambeni objekti
 • Ograničene (niske) visine ugradnje
 • Renoviranje objekata

Siva varijanta kanala

Crna varijanta kanala


ACO Easyline je raznovrstan, praktičan i kanal jednostavan za korišćenje, čak i za samostalno postavljanje. U NOVOM paketu, ACO Easyline H50 Pack, je uključeno sve što je potrebno za pravljenje linijske odvodnje. Pakovanje je kompaktno, lako za nošenje i omogućava vam da vidite i dodirnete proizvode unutra. ...Savršeno rešenje za Vašu linijsku odvodnju!

ACO Easyline H90

Ovaj kanal je pogodan za odvodnjavanje površina kao što su terase, balkoni, dvorišta, garaže, stambeni objekti... Ovo je moguće zahvaljujući novim tehničkim detaljima - bočnim konekcijama koje čine ovaj kanal lagan za ugradnju. ACO Easyline H90 kanal ima građevinsku visinu od 90mm.

Područja primene:
 • Terase
 • Balkoni
 • Bašte
 • Dvorišta
 • Garaže
 • Stambeni objekti

Crna varijanta kanala

Siva varijanta kanala

Raznovrsnost rešetki, u materijalu i dizajnu, omogućava da se ACO Easyline kanali savršeno uklapaju u estetiku okruženja. U ponudi su standardne rešetke sa klasičnim, ali sofisticiranim detaljima, kao i dizajnerske rešetke koje zadovoljavaju, pored svoje namene, i estetiku.

Potrošače sve više i više privlači dizajn okruženja i žele da uključe kanale za odvodnjavanje kao element arhitektonskog dizajna, posebno u svom domu, bašti ili terasi. ACO Easyline i rešetke novog dizajna mogu se skladno ukopiti u okruženje. Sada kanal za odvodnjavanje više nije samo sistem za transport vode, već može povećati lepotu područja zadržavajući svoju tehničku efikasnost.


ACO Easyline standardne rešetke

Liveno gvozdena rešetka sa prorezima od 6mm. Pogodno za područja sa prelazom putničkih vozila, npr ispred garaža. Klasa opterećenja B125

Rešetka od pocinkovanog ili nerđajućeg čelika sa prorezima od 8mm. Prepoznatljiva po svojoj jednostavnosti i funkcionalnosti. Klasa opterećenja A15

Plastična PP-PE rešetka sa prorezima od 8mm, antracit. Lagana i veoma hemijski otporna. Klasa opterećenja A15


ACO Easyline dizajnerske rešetke

"Heelsafe" rešetka od pocinkovanog ili nerđajućeg čelika sa uskim prorezima od 5mm. Klasa opterećenja A15

Kompozitna dizajn PP-GF rešetka. Klasa opterećenja B125

Liveno gvozdena "Square" dizajn rešetka. Klasa opterećenja B125


ACO Easyline šlic rešetke

ACO Easyline je opremljen širokim izborom rešetki različitih oblika i materijala. Da bi odgovorio i na estetske zahteve, ACO Easyline u ponudi ima i rešetke sa jednim šlic ulivom - slot rešetke, kao i "Tile" verziju sa duplim slivnim otvorom - slot double.

Rešetka sa jednim šlic ulivom i revizionim elementom

Rešetka "Tile" sa duplim šlic otvorom za ispunu keramikom. Napravljena od AISI 304 nerđajućeg čelika, oba otvora širine po 8mm. Produžena ivica ruba omogućava lako povezivanje na hidroizolaciju. Klasa opterećenja A15.

ACO Easyline brošura - ENGpdf
ACO Easyline - uputstvo za ugradnjupdf