Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.


Nakon 2020 godine, godine Korona virusa, ovo je bila godina velikih očekivanja... Izabrali smo najznačajnije rezultate kompanije ACO Srbija i Crna Gora.

Moravski koridor

Moravski koridor je autoput u izgradnji u centralnoj Srbiji, koji povezuje petlju Pojate sa petljom Preljina. Kompanija ACO Srbija i Crna Gora je za ovaj projekat obezbedila separatore LND ACO Oleopator-Bypass C FST

Balkanski tok - kompresorska stanica, Žabari


Obilaznica oko Beograda

Obilaznica oko Beograda je planirani auto-put oko Beograda koji bi trebalo da omogući izmeštanje tranzitnog saobraćaja iz prestonice Srbije i povezivanje međunarodnih koridora. Obilaznica je trenutno u izgradnji, a njena ukupna dužina bi trebalo da bude oko 70 km. Za izgradnju tunela Straževica u okviru obilaznice isporučeno je ACO Monoblock T, separatori LND ACO Oleopator-Bypass C FST, ACO GRP taložnici, ACO Ventilsko okno, ACO Procurat, ACO Inox Pipes DN200

Aerodrom Nikola Tesla, Beograd

Nova faza radova na modernizaciji najvećeg aerodroma u Srbiji, Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, započeta 2021. godine, obuhvata radove na izgradnji značajnih infrastrukturnh projekata, od kojih su najvažniji rekonstrukcija terminala, modernizacija pristupnih saobraćajnica, proširenje platformi, kao i projekti posvećeni ekološki održivom razvoju i poslovanju. Proizvodi kompanije ACO su našli svoje mesto i u ovoj fazi radova: ACO Qmax,ACO Monoblock RD,ACO Multiline,ACO KerbDrain,ACO Separatori C i G, Oleopator i Lipumax...

Lidl, Srbija

Lidl, trgovinski lanac broj 1 u Evropi. U 27 zemalja Evrope i SAD, Lidlova mreža broji više od 10.500 savremenih prodavnica i od toga više od 50 u Srbiji. Kompanija ACO Srbija i Crna Gora je samo u ovoj godini isporučila proizvode za Lidl u Valjevu, Nišu, Novom Sadu i Subotici, kao i za Lidl distributivni centar u Lapovu: ACO šaht poklopci F900, separatori LND ACO Oleopator-Bypass C FST,ACO KerbDrain, ...


Belgrade Waterfront

Beograd na vodi, poznat pod nazivom Belgrade Waterfront, je projekat razvoja novog urbanog jezgra Beograda, sa velikim brojem novih stambenih, poslovnih i ugostiteljskih objekata. To je drugi po veličini kompleks mešovite namene u izgradnji u Evropi, a kompanija ACO Srbija i Crna Gora je za ovaj projekat ove godine isporučila: ACO ShowerDrain C,ACO Multiline SlotTop,ACO Multiline,ACO XtraDrain za podzemne garaže, ACO Krovni LG slivnici,ACO AccuGully, separatori ACO Oleopator-ByPass P, ACO Garažni separatori, ….

Novi Dorćol, Beograd

Inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, stambeno-poslovni kompleks Novi Dorćol predstavlja jedinstveni spoj sofisticirane moderne arhitekture i istorijskih elemenata s kraja 19. veka. Poput svetskih metropola Njujorka i Londona, Novi Dorćol čuva duh starog dela grada i kroz jedinstveni arhitektonski koncept reflektuje inspiraciju i kreativnost urbanog dela Beograda. ACO proizvodi: ACO Deckline P,ACO Garažni separatori,ACO Multiline V200 I V150, ACO Euroline 55 sa Heelsafe rešetkom...


K-District, Beograd

Na jedinstvenoj lokaciji u najstarijem jezgru Beograda, u kulturno istorijskoj celini Kalemegdana, uz Savu i Dunav, nekadašnju industrijsku zonu zameniće stambeno-poslovni kompleks K-District koji će biti prirodno uklopljen u staro jezgro grada. Istovremeno, novi kompleks biće usklađen i sa urbanim životom modernog Beograda. Pproizvodi kompanije ACO isporučeni na ovom projektu: ACO ShowerDrain C, ACO Multiline V100-V200 SlotTop,ACO ShowerStep,ACO XtraDrain X100C u garažama, ACO garažni separatori, …..

ZepTerra, Beograd

Stambeno-poslovni kompleks ZepTerra nastao je kao rezultat dve, naizgled, suprostavljene strane života u velikom gradu – urbane, poslovne zone i mirne oaze doma. Novi stambeno-poslovni kompleks nudi premium kvalitet, sofisticirani dizajn i raskošni park... Proizvodi kompanije ACO su se uklopili i u ovaj kompleks: ACO ShowerDrain S+ i ACO Deckline P

Sakura Park, Beograd

Osnovne odlike Sakura Parka na Novom Beogradu u bloku 58, su visok nivo komfora, lepota i lakoća življenja, međutim sve to ne bi bilo moguće bez primene najkvalitetnijih i najsavremenijih materijala i konstrukcionih rešenja. Visoki standardi u gradnji, koji višestruko prevazilaze važeće propise, kao i smela, originalna rešenja nerazdvojni su deo Sakura Parka i evidentna su u svakom segmetnu kompleksa, od podzemnih nivoa do krova. Zato su i izabrani proizvodi naše kompanije: ACO ShowerDrain C,ACO ShowerStep,ACO ShowerDrain E+, ACO garažni separatori..


Ikea, Srbija

IKEA je u izgradnji šoping parka koji se nalazi pored robne kuće Ikea na Auto-putu Beograd-Niš u Bubanj potoku koristila i proizvode naše kompanije: ACO Qmax,ACO XtraDrain X200C I S, ACO Multiline SealIn,ACO separatori GRP Oleopator Bypass, Lipumax P i G, LipuFloc, … Ovaj projekat je veoma važna investicija za grad Beograd i lokalnu zajednicu.

ACO Srbija i Crna Gora

Prikazali smo Vam samo deo naših referentnih objekata i projekata za 2021 godinu, one koje smo smatrali najznačajnijim.

Imamo još dosta toga da pokažemo i uradimo, a tek nam predstoje veliki projekti. Lepo je biti deo ove uspešne priče koju gradimo zajedno sa Vama.

Vidimo se u 2022 godini.


Novi ljudi - jači tim


Naša ACO porodica se proširila

U 2021 godini, kompanija ACO Srbija i Crna Gora je ponovo proširila svoju porodicu.

Zbog konstantnog rasta i povećanog obima poslovanja, javila se potreba za novim snagama. U naše redove primili smo nove ljude za jači tim.

Zajedno smo jači!!

Mirko Koković - Market Segment Manager

Nataša Gojković - Sales & Technical Support Specialist


Ana Stašević - Sales & Technical Support Specialist

Anđelka Radišić - Administration Officer

Maša Davidović - Marketing Coordinator

Jubileji


Godišnjice u kompaniji ACO Srbija i Crna Gora

U ovoj godini imali smo nekoliko značajnih jubileja i godišnjica koje smo na adekvatan način i obeležili. Naravno uz prigodne poklone za kolege koji su proslavili 5, 10 i 15 godina u kompaniji ACO Srbija i Crna Gora.

Srđan Tomić, Business Development Manager - 15 godina

Maja Korab, Head of Sales & Technical Administration - 10 godina

Brankica Nedeljković, Market Segment Manager - 5 godina

Sonja Kabiljagić, Sales & Technical Support Specialist - 5 godina

Srđan Lalić, Market Segment Manager - 5 godina

Radujemo se budućim obeležavanjima. :)

Srdjan TomicSrdjan Tomic - ACO Serbia and Montenegro kontakt

Srđan Tomić - 15 godina u kompaniji ACO Srbija i Crna Gora

Maja KorabMaja Korab - ACO Serbia and Montenegro kontakt

Maja Korab - 10 godina u kompaniji ACO Srbija i Crna Gora

Brankica Nedeljkovic - ACO Serbia and Montenegro kontaktBrankica Nedeljkovic

Brankica Nedeljković - 5 godina u kompaniji ACO Srbija i Crna Gora

Sonja Kabiljagic - ACO Serbia and Montenegro kontaktSonja Kabiljagic

Sonja Kabiljagić - 5 godina u kompaniji ACO Srbija i Crna Gora

Srdjan Lalic - ACO Serbia and MontenegroSrdjan Lalic

Srđan Lalić - 5 godina u kompaniji ACO Srbija i Crna Gora

Proslave i druženja