Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO samostojeće prepumpne stanice

Karakteristike:
  • Za masne fekalne vode
  • Za prepumpavanje odpadnih voda
  • Zaštita od povratnog toka
  • Fabrički montirano, spojeno, testirano i spremno za ugradnju
  • Pouzdan, tih, lak i brz za ugradnju

ACO Muli prepumpni uredjaji
ACO Muli prepumpni uredjaji

Opis proizvoda

Samostojeće prepumpne stanice su uređaji namenjeni za prepumpavanje otpadnih voda iz nižih etaža zgrada ili kao sistem za aktivnu zaštitu od povratnog toka vode iz kanalizacije. Jedan ovakav sistem uključuje rezervoar (polietilenski ili od nerđajućeg čelika), jednu ili dve pumpe, protivpovratne ventile, račvu i protivvibracijski element za spoj na zajednički potisni cevovod, hidrometrijske cevi pneumatskog upravljanja sa uključenim kompresorom vazduha i upravljački ormar. Sve je već fabrički montirano, spojeno, testirano i spremno za ugradnju.

Samostojeća prepumpna stanica se postavlja i učvršćuje na pod (najnižu tačku zgrade/podruma), komandni ormar i kompresor se postavljaju u blizini, na zid. Naravno, potrebno je spojiti na uređaj cev uliva, potisnu cev i odzraku, zatim priključiti komandni ormar na električnu mrežu.

Uređaj je pouzdan, tih, lak i brz za ugradnju, a povećaće kvalitet svakog podrumskog prostora ili stana. Učvršćen za pod, osiguran je od poplave podruma, ako naravno, komandni ormar nije potopljen. Potpuno potopljen u poplavljenom podrumu može sigurno raditi punih nedelju dana, ali nakon toga je potrebno organizovati posetu našeg ovlašćenog servisera, jer ipak, uređaj je napravljen da prostor održi suvim i da sam funkcioniše u istom takvom prostoru.

Aktivno hidrometrijsko pneumatsko upravljanje spada u trenutno najpouzdanije sisteme upravljanja, a jedino je rešenje za masne fekalne vode, sa kojima inače pouzdani pasivni sistemi imaju problema. Kod svih naših uređaja je serijski ugrađeno aktivno hidrometrijsko pneumatsko upravljanje (sa kompresorom). Po želji se može dobiti i pasivno, bez kompresora.

Za izbor uređaja koji će Vam najviše odgovarati, stručni tim ACO-a će Vam rado pomoći i dati odgovor na svako Vaše pitanje. Pozovite nas!

Tehnički listovi i CAD detalji na stranici:

Wastewater lifting station