ACO Srbija i Crna Gora

ACO rešenja za Hotele i Resort-e

Da li učestvujete u projektovanju, nadzoru ili ste učesnik u izvođenju radova na hotelu? 

Veliki broj poznatih hotelskih lanaca, spektakularnih butik hotela, luksuznih resort-a i tradicionalnih porodičnih hotela ima saradnju sa ACO-om.

Kontaktirajte nas i ACO stručni tim će Vam rado dati savet i pomoći u pronalaženju najboljeg rešenja za vaš projekat.

Saznajte više

ACO kupatilski program

Elegantno dizajnirana rešenja za odvodnjavanje kupatila pod zajedničkim nazivom ShowerDrain.

ACO ShowerDrain linija zadovoljava zahteve mnogih projektanata i arhitekata za homogenim kupatilima, bez promena materijala, pragova i barijera.

Saznajte više

ACO katalozi i brošure

Pregledajte u pretraživaču ili preuzmite na vaš računar traženi ACO katalog, tehnički crtež ili upustvo za ugradnju.
Preuzmite materijale

Imate pitanja? askACO

Stupite u kontakt sa našom tehničkom podrškom i pronađite najbolje rešenje za vaš projekat.

Saznajte više

ACO. creating the future of drainage

ACO nudi rešenja za životnu sredinu budućnosti

ACO Grupa jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata.

Klimatske promene i ekstremni vremenski uslovi zahtevaju odgovor u vidu kompleksnih i sofisticiranih sistema za površinsko odvodnjavanje. ACO u tom cilju razvija inteligentna sistemska rešenja koja imaju dvojaku ulogu: zaštitu ljudi od vode i vode od ljudi.  

Mi posmatramo tržište očima naših klijenata, identifikujemo njihove potrebe i razvijamo rešenja koja će rešiti izazove sa kojima se suočavaju. Zahvaljujući bogatom znanju i iskustvu u ovoj oblasti, postali smo pouzdan partner na mnogim svetskim i lokalnim projektima.


Naša rešenja

Kao ekspert za odvodnjavanje i upravljanje površinskim vodama, ACO Vam nudi prilagođena rešenja za različite tipove projekata. Projektujete li upravo hotel, administrativnu zgradu ili benzinsku pumpu? Mi Vam nudimo iskustvo naših stručnjaka kao i sve relevantne informacije, online ili dolaskom na našu adresu.

Rešenja

Naši proizvodi

Različiti projekti zahtevaju različita rešenja, dok svako od rešenja zahteva širok spektar različitih proizvoda.

Preko kanala za linijsko odvodnjavanje, uličnih i mostnih slivnika, šaht poklopaca, blokova za infiltraciju, separatora masti i naftnih derivata, do tuš kanala, cevnih sistema i programa za komercijalne kuhinje i podrumske prostorije, ceo portfolio ACO proizvoda vam je dostupan na sledećem linku.

Proizvodi

Naše reference

ACO proizvodi retko kad su zaobišli najznačajnije svetske i domaće građevinske objekte. Širok spektar kvalitetnih i pouzdanih proizvoda za odvodnjavanje površinskih voda pružaju rešenje svakom postavljenom zahtevu, od privatnih kuća do olimpijskih stadiona.

Istražite ACO referentne objekte u Srbiji na sledećem linku.

Reference

Naše usluge

Da li ste uključeni u projektovanje komercijalnog, industrijskog, stambenog ili infrastrukturnog objekta?

Bez obzira na veličinu projekta, molimo Vas kontaktirajte tehničku podršku koja pruža detaljne tehničke informacije o dostupnim ACO rešenjima, hidrauličkim proračunima kao i DWG crtežima.

Kontakt osobe kojoj se možete obratiti, prema regionu u kojem se nalazi objekat, možete pronaći na ovoj stranici.

Kontakt
TOP