Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO rešenja za hotele i resorte

Hoteli i resort centri, zbog velikog broja kupatila, profesionalnih kuhinja i spa prostorija pod istim krovom, su jedni od najsloženijih objekata za projektovanje sistema za odvodnjavanje. Kada ovoj činjenici dodamo i visoko postavljene zahteve za bezbednost i udobnost gostiju, kao i visoke estetske kriterijume, zaključujemo da je investitorima i arhitektama neophodna profesionalna podrška i stručnost prilikom izrade sveobuhvatnog sistema za odvodnjavanje besprekorne funkcionalnosti.

Video

Video

Video ACO rešenja za hotele i resorte na interesantan način prikazuje različite aplikacije rešenja kompanije ACO i možete ga koristiti kao pomoć prilikom projektovanja.

Da li učestvujete u projektovanju, nadzoru ili ste učesnik u izvođenju radova na hotelu ili rezortu?

Veliki broj poznatih hotelskih lanaca, spektakularnih butik hotela, luksuznih oaza, kao i tradicionalni porodični hoteli imaju saradnju sa kompanijom ACO-om. ACO stručni tim će Vam rado dati savet i pomoći u pripremi i izradi rešenja za odvodnjavanje hotela.

Pogledajte u brošuri neke od naših rešenja za hotele i rezorte

Brošura ACO Solutions for Hotels and Resorts
Kontaktirajte stručnjaka za ovaj segment
Brankica Nedeljković

Market Segment Manager

+381 63 469 755

nedeljkovic@aco.rs

ACO ima dugogodišnje međunarodno iskustvo u sistemskim rešenjima za hotele. Naš opsežan portfolio proizvoda i usluga nudi primenu u sledećim područjima:

Krov, terase i fasada

Krov, fasada i terase su granične površine zgrade. Njihov dizajn ne umanjuje složenost ostatka zgrade. Greške u projektovanju krova mogu biti opasne i mogu oštetiti zgradu...

Saznajte više...

Glavni ulaz i lobi

Ne postoji druga prilika za ostavljanje prvog utiska. Ulazno područje hotela predstavlja uvod u celokupno iskustvo. Ono je obično najzahtevnija zona zgrade gde su estetika i lako održavanje od posebne važnosti...

Saznajte više...

Kupatilo

Moderna kupatila imaju visoke zahteve za funkcionalnost i kvalitet. Sloboda kretanja bez prepreka i kvalitetni materijali izrade su postali standard, a sve to čini projektovanje još izazovnijim...

Saznajte više...

Bazeni i Spa zona

Bazeni i Spa-zone zahtevaju posebnu pažnju u svakom detalju. Osim vrhunskog dizajna i estetike koji doprinose osećaju opuštanja, posebnu pažnju treba posvetiti i sigurnosti i higijeni gostiju.

Saznajte više...

Kuhinja

Profesionalne kuhinje su veoma užurbana okruženja s potencijalno vlažnim i masnim površinama i strogim zahtevima za higijenu, sigurnost i održavanje...

Saznajte više...

Podrumske prostorije

Moderni inovativni sistemi nude potpuno novu vrednost suterenima. Kako bi obezbedili dovoljno svežeg vazduha, prirodne svetlosti i zaštitili od poplave ili vlage nudimo veliki broj rešenja primenljivih u podrumskim prostorijama.

Saznajte više...

Parking

U modernom hotelijerstvu parking predstavlja sastavni deo bilo kojeg hotela ili resorta. Njihova funkcionalnost u velikoj meri utiče na operativnost zaposlenih i udobnost gostiiju.

Saznajte više...

Uređenje okoline i otvorenog prostora

Zelene i pešačke zone sastavni su i vrlo važan deo moderne arhitekture, ne samo za estetski izgled projekta, nego i za životnu okolinu i udobnost onih koji taj prostor posećuju.

Saznajte više...