Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Akademija

ACO Akademija za Srbiju i Crnu Goru je zvanično otvorena!

Kompanija ACO je 17. oktobra 2019. godine svečano otvorila svoj novi izložbeni prostor, čime je i zvanično ACO Akademija počela sa radom.

Polaznici ACO Akademije, kao i svi posetioci izložbenog prostora, će imati priliku uživo da vide veliki broj eksponata sa proizvodima u realnom okruženju i da se upoznaju sa njihovim karakteristikama od strane eksperata kompanije ACO. Ovim želimo da prenesemo polaznicima znanje o tome na koji način im rešenja kompanije ACO mogu pomoći prilikom izvođenja njihovih projekata.

ACO Akademija, kao i predavanja i radionice koje će se tamo održavati, namenjena je projektantima, arhitektama i izvođačima radova, kao i svim partnerima i saradnicima kompanije koji žele da nauče više o upravljanju površinskim vodama i vodama unutar objekata.

Motivi i eksponati prisutni u celom enterijeru novootvorene ACO Akademije neguju vezu savremene umetnosti, NordArt-a i industrije, koji igraju veoma važnu ulogu u vrednostima i načinu rada kompanije.

Više informacija o planiranim radionicama i stručnim predavanjima će biti dostupno uskoro.

Događaji

Otvaranje ACO Akademije - Video

Slika ACO Akademija otvaranje
ACO. we care for water

Footer

TOP

O ACO

ACO Grupa jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata. Više...

ACO u svetu

ACO je prisutan u više od 40 zemalja, sa ukupno 30 proizvodnih centara na 4 kontinenta. Više...

Kontakti

ACO građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci
t: 022/811 580 | e: aco@aco.rs

Pronađi distributera