Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Self proizvodi za kuće, dvorišta i bašte

ACO Self proizvodi za kuću, dvorište i baštu dizajnirani su za privatne namene i omogućiće vam da jednostavno i brzo uredite vašu kuću, okućnicu i baštu, kao i da pronađete sveobuhvatno rešenje za njihovo efikasno odvodnjavanje. Telo kanala i sabirni element ACO Self® proizvoda izrađeni su od plastike ili polimerbetona koji je izuzetno otporan na mraz, ulja i soli, dok veliki broj pokrivnih rešetki i uložaka različitog dizajna ACO Self® kanala i otirača, obezbeđuje uklapanje i ako je potrebno dodatno naglašavanje postojećeg dizajna bilo kog prostora. Svi elementi sistema odvodnjavanja su jednostavni za održavanje koje se vrši preko revizionog elementa i dizajnirani su za siguran prelazak putničkih vozila

Ukoliko posedujete podrumske prostorije, uz ACO Self proizvode, iste možete osigurati od podzemnih voda, obezbediti mu prepumpne uređaje za kanalizacione vode i obezbediti im dovoljno svetla i vazduha, a sve to bez prevelikog narušavanja njihovog izgleda i funkcionalnosti.

Za sve dodatne informacije i detaljne specifikacije, svakog od dostupnih proizvoda iz ACO Self programa, možete preuzeti našu brošuru ili nas direktno kontaktirati putem mejla ili telefona gde će vam tehnička podrška odgovoriti na sva pitanja.