Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Klinički centar Niš

Novootvoreni Klinički centar Niš smatra se najmodernijim kliničkim centrom u Srbiji. Obzirom da se usluge lečenja pružaju 24 časa dnevno, pristup centru mora biti obezbeđen uvek, bez obzira na godišnje doba i spoljašnje vremenske uslove. Kako bi ovo bilo moguće, kompanija ACO je ugradila u njegove prilazne saobraćajnice i parking ACO Multiline i ACO XtraDrain kanale za odvodnjavanje. Ovim kanalima, velike izdržljivosti i otpornosti na uticaje spoljašnje sredine, putevi su zaštićeni od površinskih voda i time obezbeđen nesmetan pristup pacijentima tokom cele godine.

Idi na referencu

Deonica puta Pirot - Sukovo, Koridor 10

Za saobraćaj, kao jedan od faktora za demografski razvoj društva, kaže se da je društveni krvotok, a za njegov nesmetani protok od presudnog je značaja njegova infrastruktura. Kako bi saobraćajna infrastruktura besprekorno funkcionisala i saobraćaj se nesmetano odvijao, sistemi za odvodnjavanje igraju jednu od ključnih uloga. Kompanija ACO sa ponosom može da kaže da je poslednjih godina sa svojim rešenjima učestvovala u velikom broju projekata koji su doprineli razvoju saobraćajne infrastrukture u Srbiji i Crnoj Gori.

Idi na referencu

BIG Fashion, Beograd

Moderni tržni centri već dugo vremena predstavljaju mesta kupovine, druženja i zabave za celu porodicu. Kako bi bili u funkciji po svim vremenskim uslovima tokom cele godine, neophodni su, između ostalog i kvalitetni sistemi za prikupljanje, zadržavanje, čišćenje i ponovno puštanje atmosferskih i otpadnih voda. Kompanija ACO sa ponosom može da kaže da je velikom broju tržnih centara u Srbiji obezbedila upravo takve sisteme, koji omogućavaju odvodnjavanje i tretman voda, kako sa krovova i spoljašnjih parking površina, tako i iz podzemnih garaža i kuhinja mnogobrojnih restorana koji se u okviru njega nalaze.

Idi na referencu

Radisson Blu hotel, Beograd

Bez obzira da li se hotel nalazi u blizini mora ili u gradu, hotelske bašte, balkoni i terase, izloženi su spoljašnjim uticajima koji mogu narušiti njihov izgled, ali i ograničiti njihovu upotrebu. Kako bi svojim gostima omogućio nesmetano uživanje u bašti tokom cele godine, hotel Radisson Blu se odlučio, između ostalog, za ACO XtraDrain kanale za linijsko odvodnjavanje sa Heelsafe rešetkom od nerđajućeg čelika koje se savršeno uklapaju u ambijent i omogućuju nesmetani prelazak preko njih.

Idi na referencu

JAT catering, Beograd

Kuhinje za moderne usluge keteringa, pored kvalitetnih namirnica, znanja i umeća kuvara, zahtevaju i veliku brzinu u pripremi obroka. Kako bi se ovo omogućilo na bezbedan način, neophodno je kvalitetno rešenje za odvodnjavanje i tretman otpadnih voda. Kompanija ACO razvila je potpuno higijenski dizajn rešenja za odvodnjavanje, bez oštrih uglova i kritičnih mesta za zadržavanje bakterija, čime se smanjuje rizik od kontaminacije namirnica, povećava sigurnost radnika i olakšava čišćenje kuhinje. Podignite kvalitet Vaše kuhinje na najviši nivo i sačuvajte zdravlje Vaših klijenata i zaposlenih.

Idi na referencu

Fashion Park Outlet, Inđija (2012)

Prvi outlet centar u Srbiji je projekat kompanije “BlackOak Developments”. Fashion Park Outlet Center Inđija sastavni je deo planiranog „Retail Parka”, kompleksa površine 60 hekatara, koji će se sastojati od hotela, aqua parka i logističkog centra.

Idi na referencu

Kuća fudbala, Stara Pazova (2011)

Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije zvanično je otvoren u maju 2011. godine u opštini Stara Pazova. Smešten je na ušću sportskih i poslovnih dešavanja.

Idi na referencu

Ruzveltova ulica, Beograd (2017)

Radovi na rekonstrukciji Ruzveltove ulice i Ulici Mije Kovačevića završeni su 2017. godine, i obuhvatali su rekonstrukciju tramvajske pruge, kolovozne konstrukcije i trotoara. U Ruzveltovoj ulici nalazi se i Novo groblje, kao najstariji i najznamenitije kulturno-istorijski spomenik od izuzetnog značaja i arhitektonsko delo velike lepote.

Idi na referencu

Pešačka zona, Zemun (2017)

Projektom uređenja pešačke zone u srcu Zemuna daje se poseban kontekst starom jezgru Zemuna i njegovom povezivanju sa Dunavom. Gospodska ulica urađena je u savremenom duhu po ugledu na centralnoevropske prestonice, poput Beča i Ljubljane. A za ovakav izgled zemunskog korzoa zaslužan je, kao savetnik, bečki profesor Boris Podreka. Čuveni arhitekta poznat je po tome da je majstor za uređenje pjaceta i trgova.

Idi na referencu

Beograd na vodi, Beograd (2017)

Prostor duž reke Save, dugačak 1,8 km, poznat kao Sava Promenada dao je novu dimenziju stanovanju pored reke. Sava Promenada, na kojoj se nalaze BW Galerija, W Belgrade, restorani, kafei, kamioneti sa hranom, biciklističke i pešačke staze, igrališta i još mnogo toga, predstavlja nezaobilaznu atrakciju i mesto za provod.

Idi na referencu