Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Klinički centar Niš

Novootvoreni Klinički centar Niš smatra se najmodernijim kliničkim centrom u Srbiji. Obzirom da se usluge lečenja pružaju 24 časa dnevno, pristup centru mora biti obezbeđen uvek, bez obzira na godišnje doba i spoljašnje vremenske uslove. Kako bi ovo bilo moguće, kompanija ACO je ugradila u njegove prilazne saobraćajnice i parking ACO Multiline i ACO XtraDrain kanale za odvodnjavanje. Ovim kanalima, velike izdržljivosti i otpornosti na uticaje spoljašnje sredine, putevi su zaštićeni od površinskih voda i time obezbeđen nesmetan pristup pacijentima tokom cele godine.

Idi na referencu

ACO Stabilizacija Sljunka

Deonica puta Pirot - Sukovo, Koridor 10

Za saobraćaj, kao jedan od faktora za demografski razvoj društva, kaže se da je društveni krvotok, a za njegov nesmetani protok od presudnog je značaja njegova infrastruktura. Kako bi saobraćajna infrastruktura besprekorno funkcionisala i saobraćaj se nesmetano odvijao, sistemi za odvodnjavanje igraju jednu od ključnih uloga. Kompanija ACO sa ponosom može da kaže da je poslednjih godina sa svojim rešenjima učestvovala u velikom broju projekata koji su doprineli razvoju saobraćajne infrastrukture u Srbiji i Crnoj Gori.

Idi na referencu

ACO Vario Otiraci

BIG Fashion, Beograd

Moderni tržni centri već dugo vremena predstavljaju mesta kupovine, druženja i zabave za celu porodicu. Kako bi bili u funkciji po svim vremenskim uslovima tokom cele godine, neophodni su, između ostalog i kvalitetni sistemi za prikupljanje, zadržavanje, čišćenje i ponovno puštanje atmosferskih i otpadnih voda. Kompanija ACO sa ponosom može da kaže da je velikom broju tržnih centara u Srbiji obezbedila upravo takve sisteme, koji omogućavaju odvodnjavanje i tretman voda, kako sa krovova i spoljašnjih parking površina, tako i iz podzemnih garaža i kuhinja mnogobrojnih restorana koji se u okviru njega nalaze.

Idi na referencu

ACO Self Dvorisni Slivnik Infiltracija

Radisson Blu hotel, Beograd

Bez obzira da li se hotel nalazi u blizini mora ili u gradu, hotelske bašte, balkoni i terase, izloženi su spoljašnjim uticajima koji mogu narušiti njihov izgled, ali i ograničiti njihovu upotrebu. Kako bi svojim gostima omogućio nesmetano uživanje u bašti tokom cele godine, hotel Radisson Blu se odlučio, između ostalog, za ACO XtraDrain kanale za linijsko odvodnjavanje sa Heelsafe rešetkom od nerđajućeg čelika koje se savršeno uklapaju u ambijent i omogućuju nesmetani prelazak preko njih.

Idi na referencu

ACO Stormclean-C-G

KFC - TC Stadion, Beograd (2023)

Zašto menjati pobednički tim? Još jedan objekat KFC restorana je odabrao ACO Hygienefirst ACO higijenski slivnici su ovog puta ugrađeni u pod KFC lokala brze hrane u tržnom centru Stadion, čime je obezbeđeno efikasno i higijensko odvodnjavanje sa jednostavnim čišćenjem i održavanjem. Nastavljamo uspešnu saradnju!

Idi na referencu

ACO Self Linijski ENG

JAT catering, Beograd

Kuhinje za moderne usluge keteringa, pored kvalitetnih namirnica, znanja i umeća kuvara, zahtevaju i veliku brzinu u pripremi obroka. Kako bi se ovo omogućilo na bezbedan način, neophodno je kvalitetno rešenje za odvodnjavanje i tretman otpadnih voda. Kompanija ACO razvila je potpuno higijenski dizajn rešenja za odvodnjavanje, bez oštrih uglova i kritičnih mesta za zadržavanje bakterija, čime se smanjuje rizik od kontaminacije namirnica, povećava sigurnost radnika i olakšava čišćenje kuhinje. Podignite kvalitet Vaše kuhinje na najviši nivo i sačuvajte zdravlje Vaših klijenata i zaposlenih.

Idi na referencu

Foto-Produktbild-ACO-Lichtschacht-Rost-Streckmetall.jpg

Kriva čaršija, Svilajnac (2023)

Prva faza rekonstrukcije pešačke zone u Svilajncu, popularne Krive čaršije, je već pokazala novo lice jedne od najstarijih svilajnačkih ulica.

Idi na referencu

ACO StormBrixx

Fashion Park Outlet, Inđija (2012)

Prvi outlet centar u Srbiji je projekat kompanije “BlackOak Developments”. Fashion Park Outlet Center Inđija sastavni je deo planiranog „Retail Parka”, kompleksa površine 60 hekatara, koji će se sastojati od hotela, aqua parka i logističkog centra.

Idi na referencu

Primena ACO Stormsed Vortex

Poslastičarnica Beba, Vrnjačka Banja (2023)

Radovi su pri kraju na objektu BEBA poslastičarnica i školska radionica, investitora Ugostiteljska škola sa domom učenika Vrnjačka Banja.

Idi na referencu

GRP Informacije O Materijalu Prospekt

Kuća fudbala, Stara Pazova (2011)

Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije zvanično je otvoren u maju 2011. godine u opštini Stara Pazova. Smešten je na ušću sportskih i poslovnih dešavanja.

Idi na referencu