Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Radisson Blu hotel

Bez obzira da li se hotel nalazi u blizini mora ili u gradu, hotelske bašte, balkoni, terase i krovovi, izloženi su spoljašnjim uticajima koji mogu narušiti njihov izgled, ali i ograničiti njihovu upotrebu.

Kako bi svojim gostima omogućio nesmetano uživanje u bašti tokom cele godine, hotel Radisson Blu se odlučio, između ostalog, za ACO XtraDrain kanale za linijsko odvodnjavanje sa Heelsafe rešetkom od nerđajućeg čelika koje se savršeno uklapaju u ambijent i omogućuju nesmetani prelazak preko njih.
Krovovi su obezbeđeni ACO Spin krovnim slivnicima, dok su na prilazima hotelu ugrađeni ACO Multline V100S i V200S niskoprofilni kanali, kao i ACO polimerbetonski slivnici B125.
Kuhinja poštuje najviše higijenske standardne i u istu su ugrađeni ACO Inox slivnici i ACO inox kanali, dok se za bezbednost otpadnih voda brine ACO Lipujet QA separator masti.
i za kraj gosti hotela u svojim sobama mogu da uživaju u ACO ShowerDrain E tuš kanalima.