Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Bela Reka restoran

Restoran "Bela Reka" u Beogradu, kao mesto gastronomskih susreta tradicije i modernosti, lokalnog i nacionalnog, domaćinskog i kosmopolitskog, trudi se da svojom uslugom gostima probudi sva čula.

Kako bi uspeli u svojoj misiji, pored znanja, umeća i kreativnosti kuvara i osoblja, neizostavni deo kuhinje ovog restorana je i potpuno higijensko rešenje za odvodnjavanje i tretman otpadnih voda kompanije ACO. Dizajn ovog rešenje, bez oštrih uglova i kritičnih mesta za zadržavanje bakterija, smanjuje rizik od kontaminacije namirnica, čime se olakšava čišćenje kuhinje, čuva zdravlje gostiju i povećava sigurnost radnika. A za neometano uživanje u bašti ovog restorana, ugrađen je ACO XtraDrain kanal sa Heelsafe rešetkom, specijalno napravljen za odvodnjavanje otvorenih površina, koji se zbog svog dizajna savršeno uklapa u ambijent koji ga okružuje.