ACO Srbija i Crna Gora


ACO Inox Box kanali za kuhinje


Specijalizovan sajt za odvodnjavanje u komercijalnim kuhinjama:

ACO KitchenDrainage


ACO. creating the future of drainage.

ACO je globalni lider u rešenjima za odvodnjavanje. Mi smo posvećeni budućim zahtevima tržišta i rastućim industrijskim standardima. U sektoru hrane, ACO se bavi promenama u prehrambenoj industriji i rastućom važnosti higijene i higijenskog dizajna.

Naša rešenja dotiču dva najveća zahteva u industriji hrane: smanjuju rizik od kontaminacije hrane i optimizuju troškove čišćenja. Mi primenjujemo principe higijenskog dizajna koji su uobičajeno rezervisani za opremu u kontaktu sa hranom jer verujemo da su higijenske karakteristike ključne.

Mi to zovemo HygieneFirst filozofija.

ACO stvara rešenja koja su finansijski pristupačna ali apsolutno bez kompromisa kada je sigurnost hrane u pitanju. Sistemi odvodnjavanja su naročito važni kad je u pitanju prisustvo listerije i mogu biti izvor kontaminacije hrane. Odvodnjavanje se obično ne smatra presudno važnim segmentom u prehrambenoj industriji. Međutim, loše projektovanje odvodnjavanja dovodi do skupog čišćenja i održavanja a u najgorem slučaju dovodi do kontaminacije hrane.

Kompetentnost u proizvodnji

Sva naša znanja i stručnost  u oblasti  higijene i odvodnjavanja  su prisutni u dizajnu proizvoda  koji oživljavaju  u našim  namenski građenim proizvodnim centrima. ACO koristi napredne tehnologije kako bi osigurao da do klijenata  stignu proizvodi najboljeg kvaliteta. Nerđajući čelik seseče na laserskoj CNC mašini. Zaobljeni unutrašnji uglovi veći od 3mm se izrađuju dubokim izvlačenjem.  Zavarivanje se vrši uz pomoć automatizovanih robota za zavarivanje.

Sa više od 30 godina iskustva u proizvodnji nerđajućeg čelika, ACO konstantno usvaja nove tehnologije i procese koji podržavaju  našu HygieneFirst filozofiju i ispunjavanju najviše higijenske zahteve.

Partnerstvo

ACO ima aktivnu ulogu u profesionalnoj zajednici prehrambene industrije.  ACO je član EHEDG organizacije (Evropska grupa za higijenski inženjering i dizajn) gde pomaže u definisanju  budućih smernica u higijenskom odvodnjavanju. Takođe smo član FCSI (Konsultanti u internacionalnom udruženju prehrambene industrije) gde  pomažemo u edukovanju konsultanata za prehrambenu industriju, kroz CPD program.

 

 

Više podataka i video prezentacija naše filozofije na:

HygieneFirst

ACO Industrial Drainage cataloguepdf
Tehnički crteži ACO Inox Box kanali za kuhinje FHDLink e-Service
ACO Inox slivnici i Box kanali za kuhinje uputstvo za ugradnjupdf
ACO završna obrada Inox slivnika i kanalapdf
ACO čišćenje Inox slivnika i kanalapdf

ACO Inox HygieneFirst

ACO Inox Food Safety

ACO Inox Hygienic design principles

TOP