Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Ulica Marka Miljanova, Novi Sad

Ponosni smo što je posvećenost ACO kompanije gradskim projektima u okviru Urban segmenta, doprinela funkcionalnosti, sigurnosti i estetike jedne od glavnih Novosadskih saobraćajnica. Ulica Marka Miljanova je zajedničkom investicijom grada Novog Sada i Pokrajinske vlade rekonstruisana kako bi se unapredio život građana.
ACO KerbDrain je sistem koji u jednom telu objedinjuje ivičnjak i kanal za odvodnjavanje, kako bi se što optimalnije moglo planirati odvodnjavanje sa ivičnih površina, parkinga, kružnih tokova, itd. U potpunosti odgovara zahtevima savremene infrastrukture i omogućuje slobodu pri projektovanju, a obzirom na razne dimenzije, visine i profile kanala ugradnja je jednostavna i prilagodljiva pešacima, invalidskim kolicima, biciklima i sl.

Footer

O ACO

ACO Grupa jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata. Više...

ACO u svetu

ACO je prisutan u više od 40 zemalja, sa ukupno 30 proizvodnih centara na 4 kontinenta. Više...

Kontakti

ACO građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci
t: 022/811 580 | e: aco@aco.rs

Pronađi distributera

TOP