Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Sportski centar FSS Stara Pazova

Za fudbal se kaže da je najvažnija sporedna stvar na svetu. Obožavan na celoj planeti, ovaj sport privlači milione ljudi na stadione i terene. Kako bi igrači imali mogućnost da prikažu svoj maksimum, posebna pažnja se mora posvetiti funkcionalnosti terena i stadiona, a time i njihovim sistemima za odvodnjavanje.

Upravo u tu svrhu, ACO Sport nudi specifična rešenja i proizvode koji pružaju maksimalnu funkcionalnost atletskih objekata bez narušavanja performansi igrača i atletičara.

Iz tog razloga naša rešenja su našla svoje mesto u Kući fudbala, Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Kako bi i ostatak kompleksa bio obezbeđen od površinskih voda, ugrađeni su i ACO XtraDrain i ACO Multiline kanali za odvodnjavanje, ACO TopTek poklopci i MultiTop slivne rešekte dok je zemljište zaštićeno od neželjenih materija, sa ACO Oleopator C sepratorom lakih naftnih derivata.

Footer

O ACO

ACO Grupa jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata. Više...

ACO u svetu

ACO je prisutan u više od 40 zemalja, sa ukupno 30 proizvodnih centara na 4 kontinenta. Više...

Kontakti

ACO građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci
t: 022/811 580 | e: aco@aco.rs

Pronađi distributera

TOP