Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Ostružnica - obilaznica

U cilju zaštite životne sredine i poštovanja ekoloških standarda, kao neizostavni deo u odgovornom upravljanju površinskim vodama, moramo istaknuti i njeno prečišćavanje od štetnih materija. Ovaj faktor postaje naročito bitan u vodozahvatnim područjima koja su u blizini prometnih saobraćajnica i autoputeva.

Drago nam je da je naša kompanija za projekat izgradnje obilaznice na potezu od Dobanovačke petlje do tunela Lipak imala priliku da isporuči sistem koji podrazumeva Separatore naftnih derivata, Q-plate regulatore protoka i Separatore teških metala, čime je doprinela tercijalnom prečišćavanju voda na ovom potezu i time pomogla u očuvanju kvaliteta podzemnih voda u njegovoj neposrednoj blizini.

Footer

O ACO

ACO Grupa jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata. Više...

ACO u svetu

ACO je prisutan u više od 40 zemalja, sa ukupno 30 proizvodnih centara na 4 kontinenta. Više...

Kontakti

ACO građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci
t: 022/811 580 | e: aco@aco.rs

Pronađi distributera

TOP