Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Ostružnica most

Novoizgrađeni most kod Ostružnice, pored značaja koji ima za saobraćajnu infrastrukturu, posebnim čini i to što je prilikom njegove izgradnje primenjena takozvana tehnika "liftovanja velikih delova konstrukcije", što ga čini prvim mostom u našoj zemlji na kojem je ova tehnika korišćena.

Pored kvaliteta izgradnje, posebna pažnja je posvećena i zadovoljavanju visokih zahteva za njegovo odvodnjavanje čime bi se dodatno omogućila sigurnost saobraćaja. Iz tog razloga ugrađeni su ACO mostni slivnici HSD2, koji pored toga što omogućavaju bezbednu vožnju usled bezvijčanog zaključavanja, ne prave buku ni vibracije zbog tzv. Pewepren uložaka koji se nalaze u njegovom ramu, čime je omogućena dodatna sigurnost za sve učesnike u saobraćaju.

ACO. we care for water

Footer

TOP

O ACO

ACO Grupa jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata. Više...

ACO u svetu

ACO je prisutan u više od 40 zemalja, sa ukupno 30 proizvodnih centara na 4 kontinenta. Više...

Kontakti

ACO građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci
t: 022/811 580 | e: aco@aco.rs

Pronađi distributera