Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Nelt

Kao kompanija broj jedan u primeni potpunih rešenja u distribuciji i logističkim uslugama, Nelt je u svom glavnom distributivnom centru u Dobanovcima instalirao potpuno rešenje za upravljanje površinskim vodama, ACO StormBrixx.

Ovaj sistem visokog stepena stabilnosti i efikasnosti ima za cilj smanjenje vršnog proticaja, tako što prikuplja vodu za vreme olujnog događaja, a potom je, u produženom vremenskom periodu, kontrolisano ispušta i time smanjuje opterećenje na kanalizacione objekte.
Ovaj objekat predstavlja i prvi objekat za ACO Srbiju i Crnu Goru na kojem je 2008 godine ugrađen Qmax kanal. Pored toga, ugrađeni su i ACO Monoblock RD200V kanali visoke nosivosti, kao i ACO Oleopator-Bypass C separator lakih naftnih derivata za zaštitu okoline od otpadnih voda.

Footer

O ACO

ACO Grupa jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata. Više...

ACO u svetu

ACO je prisutan u više od 40 zemalja, sa ukupno 30 proizvodnih centara na 4 kontinenta. Više...

Kontakti

ACO građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci
t: 022/811 580 | e: aco@aco.rs

Pronađi distributera

TOP