Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Navigator Business Center

Navigator Business Center je smešten u samom epicentru poslovnih dešavanja Beograda, u Bulevaru Milutina Milankovića, Blok 43 na Novom Beogradu, uz odličnu konekciju sa svim delovima grada. Još jedan moderan poslovni kompleks sa inovativnim građevinskim i arhitektonskim rešenjima. Svi materijali i oprema u zgradi počev od svetiljki, preko izdignutog poda, fasadnih sistema, elektro i mašinskih instalacija i dr., su proizvedeni od strane renomiranih evropskih proizvođača, a među njima su i proizvodi kompanije ACO. Sastoji se od 2 zgrade: Navigator 1, završen 2018 godine i Navigator 2, završen 2020 godine.

Osim poslovnih prostora "Navigator Business Center" obuhvata i vrtić, kafić i restoran, te je definitivno ovo nova, prepoznatljiva destinacija okupljanja poslovnog sveta ovog dela grada.

Footer

O ACO

ACO Grupa jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata. Više...

ACO u svetu

ACO je prisutan u više od 40 zemalja, sa ukupno 30 proizvodnih centara na 4 kontinenta. Više...

Kontakti

ACO građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci
t: 022/811 580 | e: aco@aco.rs

Pronađi distributera

TOP