Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Koridor 10 - Deonica puta Pirot - Sukovo E-80

Za nesmetano funkcionisanje saobraćajne infrastrukture, pored poštovanja propisanih procedura prilikom izgradnje, kao jednu od ključnih uloga igraju i sistemi za odvodnjavanje. Iz tog razloga, kako bi se obezbedilo efikasno odvodnjavanje autoputa, prilikom izgradnje deonice koridora 10 između Pirota i Sukova, korišćeni su ACO Qmax kanali, kao i ACO slivničke rešetke nosivosti F900.

Ovaj jedinstven sistem linijskog odvodnjavanja visokog hidrauličkog kapaciteta, zadovoljava sve klase opterećenja i time može naći svoju primenu na svakom objektu koji zahteva površinsko odvodnjavanje, dok su njegovi šlic ulivni rubovi posebno pogodni za ugradnju na autoputevima zbog svoje velike prihvatne sposobnosti, ali i visoke otpornosti na uticaje spoljašnje sredine.

Kao dodatni razlog zašto je dizajn ACO Qmax kanala dobitnik brojnih priznanja i nagrada, izdvaja se i to što je ovaj sistem veoma lagan i kompaktan, što njegovu ugradnju čini brzom i efikasnom.

Isporučeni proizvodi:

ACO. we care for water

Footer

TOP

O ACO

ACO Grupa jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata. Više...

ACO u svetu

ACO je prisutan u više od 40 zemalja, sa ukupno 30 proizvodnih centara na 4 kontinenta. Više...

Kontakti

ACO građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci
t: 022/811 580 | e: aco@aco.rs

Pronađi distributera