Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Fabrika IMI, Niš

Kompanija IMI je otvaranjem nove fabrike u Nišu dodatno učvrstila svoju poziciju vodećeg proizvođača mikroelektronike i komponenti za auto industriju u svetu.
Prilikom njenog projektovanja i izgradnje, kako bi se po otvaranju rad nesmetano odvijao, posebna pažnja posvećena je i sistemima za odvodnjavanje.

U tu svrhu, kompanija ACO je obezbedila kompletno rešenje, kako za odvodnjavanje spoljašnjeg dela fabrike i njenih prilaza, tako i za kuhinju i njene unutrašnje delove. Pored toga ugrađen je separator masti koji će sprečiti nečistoće iz kuhinje da uđu u vodu, kao i prečišćivač lakih naftnih derivata koji će sprečiti nečistoće sa parkinga i prilaza da uđu u zemlju i time sačuvati kvalitet podzemnih voda koje okružuju fabriku.

Footer

O ACO

ACO Grupa jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata. Više...

ACO u svetu

ACO je prisutan u više od 40 zemalja, sa ukupno 30 proizvodnih centara na 4 kontinenta. Više...

Kontakti

ACO građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci
t: 022/811 580 | e: aco@aco.rs

Pronađi distributera

TOP