Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Bela Reka restoran

Restoran "Bela Reka" u Beogradu, kao mesto gastronomskih susreta tradicije i modernosti, lokalnog i nacionalnog, domaćinskog i kosmopolitskog, trudi se da svojom uslugom gostima probudi sva čula.

Kako bi uspeli u svojoj misiji, pored znanja, umeća i kreativnosti kuvara i osoblja, neizostavni deo kuhinje ovog restorana je i potpuno higijensko rešenje za odvodnjavanje i tretman otpadnih voda kompanije ACO. Dizajn ovog rešenje, bez oštrih uglova i kritičnih mesta za zadržavanje bakterija, smanjuje rizik od kontaminacije namirnica, čime se olakšava čišćenje kuhinje, čuva zdravlje gostiju i povećava sigurnost radnika. A za neometano uživanje u bašti ovog restorana, ugrađen je ACO XtraDrain kanal sa Heelsafe rešetkom, specijalno napravljen za odvodnjavanje otvorenih površina, koji se zbog svog dizajna savršeno uklapa u ambijent koji ga okružuje.

Footer

O ACO

ACO Grupa jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata. Više...

ACO u svetu

ACO je prisutan u više od 40 zemalja, sa ukupno 30 proizvodnih centara na 4 kontinenta. Više...

Kontakti

ACO građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci
t: 022/811 580 | e: aco@aco.rs

Pronađi distributera

TOP