Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Ada Mall

Lociran na samom početku Banovog brda prekoputa Ade Ciganlije, Ada Mall predstavlja jedinstven arhitektonski poduhvat kako zbog njegovog modernog eksterijera, tako i zbog kompleksnog procesa njegove izgradnje.

Kako bi se objekat zaštitio od površinskih voda i bio funkcionalan tokom cele godine, kompanija ACO je obezbedila kompletno rešenje za odvodnjavanje u vidu ACO XtraDrain, ACO Multiline i ACO Passavant garažnih slivnika, dok je za zaštitu od štetnih materija podzemnih voda koje okružuju objekat, obezbeđen ACO Coalisator separator lakih naftnih derivata.

Za sakupljanje otpadnih voda iz restorana koji se nalaze u okviru ovog objekta, ugrađeni su ACO inox slivnici i ACO Box kanali, dok je za njihov tretman ugrađen ACO LipuJet OAP separatori masti.

ACO. we care for water

Footer

TOP

O ACO

ACO Grupa jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata. Više...

ACO u svetu

ACO je prisutan u više od 40 zemalja, sa ukupno 30 proizvodnih centara na 4 kontinenta. Više...

Kontakti

ACO građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci
t: 022/811 580 | e: aco@aco.rs

Pronađi distributera