ACO referentni objekti

ACO proizvodi retko kad su zaobišli najznačajnije svetske i domaće građevinske objekte. Širok spektar kvalitetnih i pouzdanih proizvoda za odvodnjavanje površinskih voda pružaju rešenje svakom postavljenom zahtevu, od privatnih kuća do olimpijskih stadiona.

Na ovoj stranici možete videti neke od njih...


Stambeno poslovni objekat SUN CITY, Novi Beograd (2017)

Stambeno poslovni objekat SUN CITY smešten u dinamičnom delu Novog Beograda u Bloku 63, koji je tokom poslednje dve decenije postao usmeren kako ka poslovanju vodećih stranih i domaćih kompanija, tako i ka modernom i aktivnom životu.

Video

Prokop, Beograd (2017)

Na srpskim prugama počeo je da važi novi železnički red vožnje, a stanica Beograd centar u Prokopu postaje glavna železnička stanica za gotovo sve vozove u unutrašnjem putničkom saobraćaju. Osam kolovoza, šest perona, dva putničko-prtljažna pothodnika, video nadzor , svetlosna signalizacija, elektronske table sa informacijama, sve je urađeno da Prokop građanima pruži usluge po evropskim najsavremenijim standardima postajući tako centar železničke mreže Srbije.

Video

Pupinov most i Most na Adi

Mostovi nisu samo obične građevine od kamena, betona ili željeza kojim se premošćuje neka reka. Oni su ruke koje spajaju obale i ljude i predstavljaju simbol života, ljubavi i prijateljstva.

Video

Podvožnjak na magistralnom putu, Sremska Mitrovica (2017)

Izgradnjom podvožnjaka dužine 1,7 kilometra na magistralnom putu kroz Sremsku Mitrovicu, spojeni su severni i južni deo Sremske Mitrovice i rešen je problem bezbednosti učesnika u saobraćaju, a omogućava se i širenje naselja ka Fruškoj Gori.

Video

Bazen sportskog centra Pinki, Sremska Mitrovica (2017)

Projektom su izgrađena dva bazena - jedan poluolimpijski dimenzija 25 puta 12, za potrebe raznih takmičenja i drugi manjih dimenzija, 10 puta osam metara, koji je planiran za rekreaciju.

Video

Beograd na vodi, Beograd (2017)

Prostor duž reke Save, dugačak 1,8 km, poznat kao Sava Promenada dao je novu dimenziju stanovanju pored reke.

Sava Promenada, na kojoj se nalaze BW Galerija, W Belgrade, restorani, kafei, kamioneti sa hranom, biciklističke i pešačke staze, igrališta i još mnogo toga, predstavlja nezaobilaznu atrakciju i mesto za provod.

Video

Pešačka zona, Zemun (2017)

Projektom uređenja pešačke zone u srcu Zemuna daje se poseban kontekst starom jezgru Zemuna i njegovom povezivanju sa Dunavom. Gospodska ulica urađena je u savremenom duhu po ugledu na centralnoevropske prestonice, poput Beča i Ljubljane. A za ovakav izgled zemunskog korzoa zaslužan je, kao savetnik, bečki profesor Boris Podreka. Čuveni arhitekta poznat je po tome da je majstor za uređenje pjaceta i trgova.

Video

Ruzveltova ulica, Beograd (2017)

Radovi na rekonstrukciji Ruzveltove ulice i Ulici Mije Kovačevića završeni su 2017. godine, i obuhvatali su rekonstrukciju tramvajske pruge, kolovozne konstrukcije i trotoara. U Ruzveltovoj ulici nalazi se i Novo groblje, kao najstariji i najznamenitije kulturno-istorijski spomenik od izuzetnog značaja i arhitektonsko delo velike lepote.


Kuća fudbala, Stara Pazova (2011)

Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije zvanično je otvoren u maju 2011. godine u opštini Stara Pazova. Smešten je na ušću sportskih i poslovnih dešavanja.

Video

Fashion Park Outlet, Inđija (2012)

Prvi outlet centar u Srbiji je projekat kompanije “BlackOak Developments”. Fashion Park Outlet Center Inđija sastavni je deo planiranog „Retail Parka”, kompleksa površine 60 hekatara, koji će se sastojati od hotela, aqua parka i logističkog centra.


JAT catering, Beograd

Video

Radisson Blu hotel, Beograd

Video

BIG Fashion, Beograd

Video

Capitol Park, Rakovica

Video

Crowne Plaza, Beograd

Video

Deonica puta Pirot - Sukovo, Koridor 10

Video

Restorani Despacito i Šaran, Beograd

Video

Hotel Falkensteiner, Beograd

Video

Tuneli Šarani i Savinac, Koridor 11

Video

Novo groblje, Beograd

Video

Klinički centar Niš

Video

Restoran Topčiderac, Beograd

Video
TOP