Sistem kanala za odvodnjavanje

ACO Design & Light sistemi daju novu dimenziju arhitekturi na području osvetljenja i odvodnjavanja spoljašnjih površina, prilaza, puteva i trgova.  Uz izvanrednu funkcionalnost i dizajn, ovi sistemi pružaju širok izbor novih ideja u uređenju estetski najzahtevnijih površina.

ACO Freestyle rešetke od livenog gvožđa sa različitim dizajnom i aplikacijama učiniće javne površine, trgove i pešačke zone estetski privlačnijim i interesantnijim. Rešetke se proizvode za kanale različitih širina i opremljene su sistemom zaključavanja. Predviđene su za klase opterećenja do D400, prema SRPS EN 1433.

 

 

ACO Lightline prikaz sistema

ACO Lightline sistem se sastoji od tela kanala ACO DRAIN® Multiline®  V100 S, u koje se postavlja LED napajanje sa RGB kontrolerom i svetlosna lina sa LED diodama LED – Floorline.

Svi elementi se međusobno spajaju plug-and-play sistemom. LED-Fllorline je standarno dostupan u beloj, plavoj i zelenoj boji. Za dobijanje drugih nijansi potrebno je ugraditi RGB kontroler na uređaju za napajanje.

Vlaga ne može prodreti u unutrašnjost LED-Floorline-a, jer je element u potpunosti vodonepropustan.

Pokrivni element ACO Lightline sistema sastoji se od sigurnosnog stakla unutar čeličnog okvira. Staklo je protivklizno i provozno (max 125KN).

ACO Lightpoint komponente sistema

ACO Eyeleds prikaz sistema

ACO Eyeleds sistem takođe kombinuje funkcije osvetljenja i odvodnjavanja, uz pomoć LED svetla integrisanog u rešetku od kompozita za klasu opterećenja B125.

 

 

ACO Sideline šlic kanal sa osvetljenjem kombinuje telo kanala ACO Multiline V100 ili ACO XtraDrain X100 sa šlic gornjim delom od nerđajućeg čelika koji sa jedne strane prima vodu, dok se sa druge strane instaliraju elementi za osvetljenje.

Svetlo je dostupno u monohromatskoj varijanti u više boja ili u RGB varijanti.

Šlic gornji deo je predviđen za klase opterećenja do C250 .

 

 

 

Područja primene:

  • Pešačke zone
  • Trgovi
  • Prilazi
  • Rezidencijalni i poslovni objekti