Predstavljamo Vam novi dizajn ACO Drainlock rešetki.

 

Nove Drainlock rešetke u okviru ACO Drain Multiline sistema, ispunjavaju arhitektonske zahteve u pogledu estetike, funkcionalnosti, materijala i nosivosti.

Njihov dizajn odgovara različitim poljima primene.  

Podužno rebraste rešetke sa Heelguard dizajnom, odgovaraju primeni u zonama sa pešačkim saobraćajem gde je neophodno sprečiti upadanje štikli u rešetku. Takođe, ove rešetke imaju i protiv kliznu površinu, čime je obezbeđena sigurnost pri njihovom prelasku. Dizajn svih rešetki nagrađen je sa Reddot Award 2015.

Mrežaste rešetke poseduju specijalno dizajniran nosivi okvir koji garantuje veću slobodnu ulivnu površinu a time i brzo površinsko odvodnjavanje bez pojave akvaplaninga. Zbog ovakvih hidrauličkih karakteristika, ove rešetke su naročito pogodne za ugradnju na ulazno-izlaznim rampama objekata.

 

________________________________________________________________________________________________

 

 Filozofija koja nas vodi i štiti naše korisnike. To je posvećenost kompanije ACO najstrožijim higijenskim zahtevima.

 

 

ACO stvara rešenja koja su finansijski pristupačna ali apsolutno bez kompromisa kada je sigurnost hrane u pitanju. Sistemi odvodnjavanja su naročito važni kad je u pitanju prisustvo listerije i mogu biti izvor kontaminacije hrane. Odvodnjavanje se obično ne smatra presudno važnim segmentom u prehrambenoj industriji. Međutim, loše projektovanje odvodnjavanja dovodi do skupog čišćenja i održavanja a u najgorem slučaju dovodi do kontaminacije hrane.

 

ACO koristi napredne tehnologije kako bi osigurao da do klijenata  stignu proizvodi najboljeg kvaliteta. Nerđajući čelik se seče na laserskoj CNC mašini. Zaobljeni unutrašnji uglovi veći od 3mm se izrađuju dubokim izvlačenjem.  Zavarivanje se vrši uz pomoć automatizovanih robota za zavarivanje.

 

Sa više od 30 godina iskustva u proizvodnji nerđajućeg čelika, ACO konstantno usvaja nove tehnologije i procese koji podržavaju  našu HygieneFirst filozofiju i ispunjavanju najviše higijenske zahteve.

 

________________________________________________________________________________________________

 

Novi ACO Walk-In

 

Dizajn rešetaka ACO Walk-In nudi elegantno rešenje – prijatan dizajn od drveta u kombinaciji sa efikasnim odvodnjavanjem.

ACO Walk-in u zoni tuširanja:

Možete uživati satima pod tušem uz efikasno odvodnjavanje i bez bojazni da će vlaga i voda oštetiti drvenu rešetku. Rešetka je izrađena od 100% WPC materijala sa 65% sadržaja drveta.

ACO Walk-In kadica je od nerđajućeg čelika dimenzija od 700x500 do 1200x500 mm u savršenoj kombinaciji sa slivnikom ACO EasyFlow. Pokrivnu rešetku možete izabrati u dizajnu Timber i Coal.